Zelo osebno vedeževanje – najboljše vedeževalke

Osebno vedeževanje

Dobro osebno vedeževanje in stopnja pričakovanja je velika težava. Ljudje se ne zavedajo, da pri uporabi katerekoli tehnike obstajajo omejitve. Če pa se te omejitve upoštevajo, se lahko dosežejo zavidljivi rezultati. Nadalje, vsako vedeževanje, oziroma tehnika ima tudi svoja pisana in nepisana pravila. V nekaterih primerih se bodo izrečene stvari zagotovo potrdile v praksi, v nekaterih primerih bo ta delež manjši. Če vam nekdo prerokuje iz šalice kave in je usedlina dobro razdeljena tolmač nima težav pri branju simbolov. Če pa je tolmač utrujen ali ni prave volje tolmačenje ne bo kakovostno. Čudeži se prav tako ne morejo pričakovati, če oseba, ki postavlja vprašanja laže.

Kot vidite, je vprašanje, ali bo vedeževanje točno, odvisno od več faktorjev. Pričakovanja so velika težava. Številni ljudje so prepričani, da se svet vrti le okrog njih. Drugi pričakujejo, da bo vedeževalec vrgel kakšne uroke, ki bodo izbrisali vse njihove težave, čeprav vedeževanje in metanje urokov nimajo nobene povezave s tem.

Da bi bilo vedeževanje maksimalno točno morate biti realni, negovati skromna pričakovanja, biti odprti do vsega, kar vam vedeževalec govori oziroma morate z njim vzpostaviti kakovosten odnos. Vedeževalec ne more vedeti vsega, zato ga je potrebno usmeriti na težavo. Če se bodo pri vedeževanju upoštevali ti nasveti tudi rezultati v praksi ne bodo manjkali.

KDO SMO – ekipa najboljših vedeževalk

OSEBE, KI Z VEDEŽEVANJEM PODIRAMO OVIRE IN GRADIMO MOSTOVE RAZUMEVANJA.

Vedeževanje sega daleč v zgodovino, a se v koraku s časom tudi prilagaja zahtevnosti strank. V preteklosti je vedeževalka napovedala le par ključnih dogodkov, kar je za današnji čas več kot premalo. Sodoben človek želi vpogled v bližnje odločitve in posledice korakov, ki jih ima namen narediti. S svojimi več kot tridesetletnimi izkušnjami smo z znanjem vedeževanja pomagali tisočim zadovoljnim strankam, ki se rade vračajo po nasvete.

ZAKAJ JE VEDEŽEVANJE DOBRO?

Ko te ohromi strah in dvom, obstaneš in se vrtiš v istih mislih in pogledih. Ko te popade ljubosumje, vidiš in analiziraš vedno iste zgodbe. Ko te zaslepi sovraštvo, občutiš bes in jezo, ki zaslepita zdravo presojo.

“VAŠI DVOMI SO VAŠI IZDAJALCI, NE DOVOLIJO VAM, DA BI POISKUSILI TAM, KJER BI LAHKO USPELI!”

(Shakespeare)

Vedeževalke pogledamo v karte in vam povemo, kaj vas čaka na poti, ki jo izbirate. Sprejeti to službo? Imam možnost napredovanja? Se bo delodajalec držal pogodbe….? Bo oseba, ki jo imam namen zaposliti korektno opravljala delo, bo zanesljiva pri delu, ima ambicije…?

Z vedeževanjem odkrivamo dobre in slabe naložbe, prikrite namene, ljubezenske ali koristne veze. Z vedeževanjem poiščemo resnični obraz osebe, za katero sprašujete, potrdimo ali ovržemo dvome o osebi, za katero sprašujete. Ovržemo strahove ali vas opozorimo na ovire in vam ponudimo vpogled v ozadje situacije, v kateri ste se znašli.

Osebno vedeževanje
Osebno vedeževanje

Dobro osebno vedeževanje

Za nas je vedeževanje odgovorno delo, saj se zavedamo, da rešujemo težave, opozarjamo na ovire in poslušamo žalostne zgodbe življenja. Soočamo se z izigranimi, ponižanimi, prevaranimi, izkoriščanimi osebami, ali osebami z prevelikim egom, ki jih življenje uči.

Za vse, ki bi radi pridobili odgovore o vaši prihodnosti, poslu, odnosih, odločitvah…. smo pripravili enostaven obrazec v katerega vpišete svoja vprašanja, napišete datum rojstva ter v nekaj trenutkih bodo vprašanja dostavljena naši ekipi vedeževalk.

Zaradi izjemnega zanimanja za tovrstno vedeževanje smo uvedli tudi opcijo prednostne obravnave. Le ta vam omogoča, da za zelo majhen dodaten strošek (v višini manj kot 2 kavi) naše vedeževalke obravnavajo vaša vprašanja pred drugimi. Izjemno zadovoljstvo priča o tem, da ljudje radi dobijo odgovore kar se da hitro in brez da bi svoj čas namenjali razmišljanju o možnih odgovorih.

Najboljše vedeževalke vam bodo podale odgovore, če izpolnite vprašalnik na spletni strani Spletno vedeževanje