Zakup minut vedeževanje

Zakup minut vedeževanje omogoča, da si za bistveno manj sredstev zagotovite več minut pogovorov.

Zakupite cenejše minute in se pogovarjajte ceneje.

Zakaj se odločiti za zakup minut pri nas?

  • 100% diskretno in sočutno vedeževanje.
  • Nizka cena in izjemna natačnost
  • Sami si lahko izberete čas, kdaj želite, da vas vedeževalka pokliče – ne pozabite tega navesti pri zaključku nakupa v okencu – opombe naročila.
  • Minut ne potrebujete porabiti v enem kosu, temveč bo naš sistem zabeležil koliko minut vam je še ostalo in jih lahko tako porabite tudi drugič.

Zakup minut Vedeževanje

Zakupite lahko 10 ali 20 minut. Za več minut vam ponudim popust. Zagotavljam vam, da ne boste razočarani. Kliknite na želeno okence zakupa minut spodaj. V primeru, da bi želeli zakupiti več minut pa nas kontaktirajte (mail: info@e-vedezevanje.eu) in pripravili vam bomo posebno ceno za Zakup minut in se dogovorili kdaj bi jih koristili. Vsi, ki bi radi imeli NON STOP na voljo naše vedeževalke pa si lahko izberete opcijo Mesečni zakup.

Ali imam pri zakupu minut še kakšne dodatne stroške?

Portal E-Vedeževanje vam pri zakupu minut ne zaračuna nobenih dodatnih stroškov, plačate le klic na našo številko po ceniku svojega operaterja ali pa se vam ta odšteje iz že zakupljenih minut, ki jih danes ponuja večina operaterjev (zlasti mobilne telefonije). Nekateri operaterji omogočajo celo brezplačen klic, zato v takem primeru vsi dodatni stroški odpadejo. Klic pri zakupu minut se obravnava enako kot bi poklicali soseda, prijatelja ali znanca. Brez dodatnih stroškov.

Ali imam pri zakupu minut še kakšne dodatne ugodnosti?

Portal E-Vedeževanje vam pri zakupu minut podarja 5% popust za nakup v spletni trgovini Masažne mize. Pri zaključku nakupa v spletni trgovini uporabite kodo za popust in sistem vam bo avtomatično odštel znesek popusta. KODA POPUSTA: LITI5

Uporabite opcijo za poceni vedeževanje. Izkoristite Zakup minut za vedeževanje in koristite minute po vaših željah in potrebah.