Vedeževanje po telefonu

Vedeževanje po telefonu in jasnovidni vpogled lahko pokličete kadarkoli 24/7

Verjamemo, da vam je zelo težko spregovoriti o vaših problemih s prijatelji, kaj šele s starši ali partnerjem. Oni tega sploh ne bi razumeli. Pri pogovoru z nami se lahko sprostite in svobodno spregovorite o vaših težavah.

Vse vaše težave so rešljive. Skrivnost je v pravih nasvetih in vpogledu v prihodnost. Vedeževanje, prerokovanje ali jasnovidni pogled v prihodnost razkriva pot, po kateri je potrebno iti, da se izogne ali prepreči razne nesreče, ločitve, prekinitve, spodrsljaje, obenem pa usmeri vse sile v doseganje večje sreče v življenju.

Nakazali vam bomo prave korake, s katerimi boste varno in mirno stopali mimo vseh pasti, ki vam jih nastavljajo ljudje, ki vas ne marajo.


V vedeževanju se lahko preizkusite tudi sami. Naučite se vedeževanja s kartami Lenormand

Francoska jasnovidka Madam Lenormand, ki se je rodila davnega leta 1772, je sestavila oziroma ustvarila vedeževalske karte. Madam Lenormand je poznana predvsem po tem, da je napovedovala prihodnost Josephine de Beauharn, ko ta še ni bila Napoleonova žena. Prihodnost je med drugim napovedovala tudi samemu Napoleonu. Karte, ki so nosile ime Madam Lenormand, so sledile trendu 32 kart.  Takoj po izzidu so postale zelo popularne in kmalu zatem so sledili njeni kloni. Novo nastajajoče karte so tako ohranjale glavne značilnosti vsake karte, ki jih najdemo na originalnih kartah Madam Lenormand, kot so hiša, amor, sidro, denar, tat, sovražnik in ostalo.

Zakaj dati priložnost vedeževanju

Vpogled v prihodnost je nekaj kar se je počelo že v davnih časih. In to se počne še dandanes in počeo se bo do konca naših dni. Z vedeževanjem lahko pogledamo v vašo prihodnost, vam napovemo dogodke ali pa svetujemo kako zapeljati, da se bo kar najbolje izšlo za vas. Vedeževalka Zvezdana velikokrat reče, da je prihodnost neznanka, ki jo poznamo, če si jo le želimo poznati. Z vpogledom v prihodnost se pripravimo na dogajanja in umirimo duha, odpravimo dvome in zaživimo bolj srečno in zadovoljno.

Zakaj bi trepetali, se obrememenjevali, si grizli nohte, prebedeli noči .. le zakaj je tega treba? Bolje je poklicat vedeževalko Zvezdano in jo vprašat kako in kaj za naprej. Tako nas pravzaprav skoraj nič ne more presenetiti.

Zakaj vedeževanje po telefonu

Vedeževanje po telefonu je zelo priročna oblika za stik z vedeževalko. Ta način komunikacije je prisoten že zelo dolgo in to je pravzaprav najbolj priljubljena obila za stik z vedeževalko in jasnovidko.

Zakaj bi se nekam vozili, iskali parking, porabili uro ali dve do vedeževalke in nazaj, ko pa lahko v roke vzamete telefon ter pokličete in vprašate? Ja seveda, strinjam se z vami …. osebni stik ima svoj čar, svojo energijo, pa vendar je stik preko telefona ravno tako dobra oblika vedeževanja.

V varnem okolju svojega doma ali pa, če ne želite, da vas kdo sliši, se vsedete v avto in za vedeževanje pokličete. Saj veste da je najlepše telefonkrat iz parkiranega avtomobila ali pa iz domačega kavča.

Posebno vedeževanje po telefonu imamo za vas

Za vse tiste pa, ki bi radi z nami stopili v stik preko telefona imamo v ponudbi tudi zakup minut za vedeževanje po telefonu. Zakup enostavno opravite preko spletnega nakupa in že lahko komunicirate direktno z vedeževalko. Cena takšnega vedeževanje je bistveno nižja kot klic na komercialno številko 090. Preizkusite in sami presodite.

Povezava:

ZAKUP MINUT