Vedeževanje – kaj je in kako poteka

Kako v osnovi poteka vedeževanje?

Običajno se izvaja posamično med vedeževalko in osebo, ki jo zanima njena prihodnost. Kako vedeževalka ali vedeževalec prideta do odgovorov je odvisno od načina vedeževanja. Ne glede na način je ključno, da ima vedeževalec dobro razvito intuicijo in zna razumljivo interpretirati prejete signale iz vesolja.

S pravilno izbiro vedeževalke bo vaša izkušnja vedeževanja zelo prijetna in je ne boste obžalovali. Vedeževanje vas bo ponovno usmerilo na pravo pot, ko se boste znašli v zapleteni situaciji.

Zakaj je v vedeževanju resnica?

Kaj je jasnovidnost? Ali vi verjamete v vedeževanje? Veliko ljudi ne verjame v moč vedeževanja in so prepričani, da v njem ni resnice in, da gre le za brezglavo trošenje denarja. Naj vam povem, da temu ni tako. V vedeževanju gre pravzaprav za povezovanje osebe z vesoljem. To nam z različnimi simboli, sličicami ali znaki odgovori na naša vprašanja in podaja odgovore. Vedeževalka ali vedeževalec te znake zna razbrati in jih podatki v obliki prerokovanja.

Vedeževanje ni nekaj novega. Z njim so se ukvarjali že v antičnih časih. Iz zgodovinskih knjig se verjetno spomnite preročišč kjer so stari Grki iskali odgovore na razna vprašanja? Tako se je ta veda začela razvijati vse do danes. Danes se je zelo razvilo vedeževanje po telefonu ali spletu.

Poceni Vedeževanje, prerokovanje, jasnovidnost

Vrhunski mojstri iz našega vedeževalskega centra vam bodo dali odgovore na vsa vaša vprašanja o preteklih in prihodnjih dogodkih v vašem življenju: ljubezen, denar, služba, posel, zdravje, družina, partnerstvo, življenjske odločitve, skrite ljubezenske zveze. Izkoristite prednosti spletnega vedeževanja

Kot lahko vidite je cena vedeževanja na 090 komercialni liniji lahko zelo draga. Zakaj je spletno vedeževanje toliko ceneje? Ker smo se odločili, da vam ponudimo storitev vedeževanje pri katerem nam ni potrebo zakupiti linje in posledično lahko opravljamo vedeževanja in prerokovanja za manjšo ceno.

Tako vam ne bo potrebno gledati na uro in hiteti, tako se boste lahko udobno namestili in nas povprašali vse kar vas zanima.

Visak

visak

Večina strokovnjakov, ki so delali z nihalom, so z njimi delali leta dolgo. Kadar je posameznik napreden in temu odprt, mu lahko nihalo razkrije skoraj vse. Včasih potrebujemo lahke odgovore za stvari, ki nas zanimajo. Nihalo je točno, lahko za uporabo in vzame malo časa. Izjemno je učinkovit pri iskanju izgubljenih stvari ali oseb.

Bioenergija

bioenergija

Metodo bioenergijskega zdravljenja se uspešno uporablja že 30 let. V uporabi je po celem svetu kot resna in visoko strukturirana energetska praksa zdravljenja. Bioenergija je prisotna v vsakem živem bitju, naša čutila pa sprejemajo le majhen delček kozmičnega univerzalnega energetskega polja. Nam, ljudem je zanimivo predvsem to, kako jo lahko mi občutimo in uporabimo za boljše življenje, bolj zdravo in vsebinsko življenje. Emocije so pravzaprav obseg širjenja frekvence energije in ne nastanejo v fizičnem telesu, čeprav prav tam izzovejo kemične reakcije. Nastanejo v astralnem telesu, telesu emocij in se preko čaker, preko eteričnega dvojnika, prenašajo do telesa. Vsaka čakra prenaša energijo, ki vibrira z določeno frekvenco. Na frekvenco utripanja v določenem organizmu vpliva način prehranjevanja, kraj bivanja, okolica in psihično stanje.

Numerologija

numerologija

Za kakovostno numerološko analizo je potrebno izračunati tri ključne številke – število usode, duhovno število in število imena. S pomočjo teh številk bomo dobili vpogled v karakterne značilnosti in življenjsko pot določene osebe.

Astrologija

astrologija

Astrologija je v svetu dandanes zelo cenjena in priznana. K popularnosti astrologije je v največji meri pripomogel Nostradamus. Astrologija je stara več kot 8000 let. Modreci so že takrat verjeli, da je rojstvo posameznika omejeno in zapisano v zvezdah. Astrologija je specifična pri vsakem posamezniku in je kot prstni odtis. Ni dveh istih rojstnih kart. Skozi rojstno karto se spoznavamo in izvemo svojo usodo.

Tarot vedeževanje

tarot

Tarot vedeževanje je eno najboljših sredstev vedeževanja. Skupine Romov naj bi na poti iz Indije preko Perzije v Evropo prinesle tarot kot sredstvo vedeževanja, kjer so ga v 14 st. tudi izpopolnili. Tarot uporablja za komunikacijo jezik simbolov – jezik nezavednega, ki nam lahko, v kolikor k njem pravilno pristopimo, razkrije skrivne kotičke naše duše. Um tistega, ki se ukvarja s tarotom, razkriva pomene, ki v razumskem svetu pogosto ne morejo biti jasno definirani. Tako tarot združuje človekovo realnost z realnostjo duha, pri čemer povezuje različne nivoje stvarnosti in nam odpira vrata, skozi katera prej nismo mogli stopiti.

Kako poteka vedeževanje?

Na naši spletni strani Spletno vedeževanje izpolnite kratek vprašalnik (ne pozabite vpisati vaših datumov rojstva) in v kratkem času boste od naših izkušenih vedeževalk prejeli odgovore po elektronski pošti ali na sms. Vprašajte čimbolj konkretno, natančno in brez zadržkov. Naše vedeževalke delajo po 100% principu zaupanja, diskretnosti in se posvetijo izključno osebi, ki zastavlja vprašanja.

Hitro, cenovno najugodneje, diskretno in izjemno natančno vedeževanje.