Poceni Vedeževanje

Ali vi verjamete v vedeževanje? Veliko ljudi ne verjame v moč vedeževanja in so prepričani, da v njem ni resnice in, da gre le za brezglavo trošenje denarja. Naj vam povem, da temu ni tako. V vedeževanju gre pravzaprav za povezovanje osebe z vesoljem. To nam z različnimi simboli, sličicami ali znaki odgovori na naša vprašanja in podaja odgovore. Vedeževalka ali vedeževalec te znake zna razbrati in jih podatki v obliki prerokovanja.

Vedeževanje ni nekaj novega. Z njim so se ukvarjali že v antičnih časih. Iz zgodovinskih knjig se verjetno spomnite preročišč kjer so stari Grki iskali odgovore na razna vprašanja? Tako se je ta veda začela razvijati vse do danes. Danes se je zelo razvilo vedeževanje po telefonu ali vedeževanje po spletu.

Kako v osnovi poteka vedeževanje?

Priporočamo obisk spletne strani https://www.e-vedezevanje.eu in vpis vprašanj na katere želite prejeti odgovore.

Običajno se izvaja posamčino med vedeževalko in osebi, ki jo zanima njena prihodnost. Kako vedeževalka ali vedeževalec prideta do odgovorov je odvisno od načina vedeževanja. Ne glede na način je ključno, da ima vedeževalec dobro razvito intuicijo in zna razumljivo interpretirati prejete signale iz vesolja.

S pravilno izbiro vedeževalke bo vaša izkušnja vedeževanja zelo prijetna in je ne boste obžalovali. Vedeževanje vas bo ponovno usemirilo na pravo pot, ko se boste znašli v zapleteni situaciji.

Vedeževanje iz dlani

Vedeževanje iz dlani ali hiromantika, temelji na analizi poteka črt na rokah. Vedeževalec upošteva tudi čvrstost roke, blazinice na prstih in stisk roke. Seveda pa ne smemo pozabiti na slavno kristalno kroglo. Pri vedeževanju iz kristalne krogle, vedeževalec stopi v transu podobno stanje, v katerem se na površini krogle ali v njegovih mislih, pojavijo simbolične podobe, ki napovedujejo prihodnost.

vedeževanje

Astrologija in uporaba eteričnih olj

Sloviti zeliščar in lekarnar iz sedemnajstega stoletja, Nicholas Culpeper, je napisal več zelo zanimivih knjig, v katerih je predstavil možnost kombiniranja uporabe eteričnih olj in  astrologije. Zagovarjal je mišljenje, da naj bi določen vladajoči planet vplival na lastnosti vsake zdravilne rastline.

Na podlagi njegovih knjig, je nastala astrološka aromaterapija, ki postaja vse bolj priljubljena. V veliki meri izkorišča starodavna spoznanja in izkušnje. Če se bolj posvetimo astrološki aromaterapiji, lahko za vsako astrološko znamenje, najdemo ustrezno eterično olje.

Prav tako pa lahko za čiščenje čaker,  uporabimo določeno eterično olje. Pa smo spet pri naravi, astrologiji in vedeževanju. Bolj ko spoznavamo znanja naših prednikov, bolj nas popeljejo v svet narave, kjer so resnično črpali vse vire življenja.

Več o vedeževanju si lahko preberete na spletni strani www.e-vedezevanje.eu