Poceni masažne mize

POCENI ZLOŽLJIVE MASAŽNE MIZE V LETU 2021

poceni masažne mize

Poceni zložljive masažne mize so primerne za vsakogar. Težko je najti nekoga, ki ne bi maral masaže! Na mizi leži sproščen pacient, močne roke masažnega terapevta pa lajšajo mišične krče, ki so se nabirali skozi leta, spodbudijo prijetna čustva in nedvomno izboljšajo celotno zdravje telesa! Zdelo se je, da lahko zasenči tok neverjetnega užitka? Kljub temu obstajajo taki dejavniki. Obstajata dva – nekvalificiran, nesramen maser in … neudobna masažna miza!

Sodobna medicinska znanost in vse večja konkurenca v tem poklicu se obupno spopadata s prvim pojavom. Marsikdo pomisli na dopustnost drugega pojava, kljub temu pa ni nič manj relevanten in v tem članku ga bomo poskušali izključiti tako, da bomo izbrali masažno mizo, ki je udobna, primerna tako za specialista kot za pacienta.

V tem članku bo predstavljenih 6 možnosti masažnih miz, vsaka bo predstavila prednosti in slabosti vsake vrtine, vsak strokovnjak pa se bo sam odločil, katero bo izbral.

MERILA ZA IZBOR

Pred začetkom ocenjevanja morate določiti merila, po katerih se bo vsaka tabela vrednotila posebej:

  • Priročnost za pacienta: to je morda eden najpomembnejših vidikov, saj lahko s tem bistveno pokvarite najbolj strokovno delo specialista in s tem zmanjšate pretok bolnikov. Kaj spada v to kategorijo: mehkoba materialov za mizo za kavč, zunanje oblazinjenje, prisotnost dodatnih naprav v roki, občutek varnosti (stabilnost);
  • Stroški masažne mize: ta parameter je postavljen na naslednje mesto, saj ima drugo vodilno vlogo pri izbiri “asistentnega masažnega terapevta”;
  • Zunanje dimenzije mize, sposobnost dinamičnega prilagajanja pogojem v sobi: masažni terapevt lahko obišče različne tipe apartmajev, vključno z majhnimi, vendar če ne načrtuje prenašanja mize naokoli, ta dejavnik ni tako pomemben, saj bo dimenizja za ta primer izbrana za določene pogoje ;
  • Dizajn masažne mize: različne možnosti masaže vključujejo različne nagibe mize, njen splošni vzpon ali spust, vzpon posameznih delov, prilagajanje mize rasti maserja in pacienta.
  • Sposobnost vzdržati velike obremenitve: ta parameter je sorazmeren in odvisen od posebnosti masažnega terapevta: če se masažni terapevt ukvarja izključno z otroki in mladostniki, potem to merilo ne bo igralo nobene vloge. V nasprotnem primeru, če specialist izvaja masaže z ljudmi, ki želijo shujšati, ali pacienti, ki so utrpeli možgansko kap – bo ta parameter odločilni pri izbiri mize;
  • Udobnost čiščenja masažne mize: v tem ali drugačnem primeru se miza lahko umaže (masažna sredstva kapljajo, bolniki se znojijo, če so to otroci, lahko pride do nenamernega uriniranja) – material naprave je treba dobro in hitro očistiti.

Priporočamo:

Za nakup zložljive masažne mize priporočamo Spletno trgovino LiTiPaJa. Izbrane masažne mize zadostujejo vsakomur. Primerne so tako za lastno uporabo ali pa kot lepo darilo.

Masažne mize LiTiPaJa so poceni masažne mize za vsakdanjo uporabo. Priporočamo nakup in vaše stranke vam bodo hvaležne.

Njihove izdelke najdete v spletnih trgoinah:

www.litipaja.eu

www.masazne-mize.eu

Ekipa: E-Vedeževanje