Napovedovanje prihodnosti

Ali ste se kdaj spraševali, kakšna prihodnost čaka vas in vašo družino? Ali vam bo prinesla bogastvo ali propad, ljubezen ali osamljenost? Ali boste živeli dolgo ali pa se bo vaše življenje nepričakovano končalo? Ljudje o takšnih vprašanjih razglabljajo že tisočletja. Napovedovanje prihodnosti je prisotna že tisočletja.

Danes strokovnjaki opazujejo, kako se svet spreminja, in na podlagi tega sestavljajo napovedi za prihodnost. Mnoge njihove napovedi se uresničijo, toda druge se izjalovijo, in to popolnoma. Na primer: Leta 1912 je Guglielmo Marconi, izumitelj brezžičnega telegrafa, napovedal: »Prihod brezžične dobe bo prinesel konec vojn.« Predstavnik glasbene založbe Decca je leta 1962 zavrnil glasbeno skupino Beatles, saj je menil, da so kitarske skupine tako ali tako na poti do izumrtja.

Mnogi se, da bi izvedeli kaj glede prihodnosti, obračajo k nadnaravnemu. Nekateri nasvete iščejo pri astrologih; horoskop je v mnogih revijah in časopisih stalna rubrika. Drugi se posvetujejo z vedeževalci ali jasnovidci, ki trdijo, da prihodnost »berejo« iz tarot kart, številk ali dlani.

V preteklosti so se nekateri, ker so želeli ugotoviti, kakšna bo prihodnost, šli posvetovat v preročišča, v katerih so svečeniki in svečenice prenašali informacije od božanstva, ki naj bi ga predstavljali. Znano je na primer, da je lidijski kralj Krez v delfsko preročišče v Grčiji poslal darilo velike vrednosti s prošnjo, naj mu povedo, kakšen bi bil izid, če bi se vojskoval s perzijskim kraljem Kirom. V preročišču so povedali, da bo, če bo šel v boj proti Kiru, uničil »velik imperij«. Krez je prepričan o zmagi krenil v napad, toda veliki imperij, ki je bil uničen, je bil njegov!

Dvoumna napoved preročišča je bila brez vrednosti; izpolnitev je bila zagotovljena, ne glede na to, katera stran bi zmagala. Krez je drago plačal za napačne informacije, saj so mu prinesle nesrečo. Danes so vsi tisti, ki se obračajo na vedeževalke in pridobitev odgovorov o prihodnosti na boljšem.

Napovedovanje prihodnosti

Vas zanima kaj vas čaka v prihodnosti?

Naši mojstri bodo skozi različne vedeževalske tehnike vpogledali v vašo prihodnost. Napovedovanje prihodnosti je namreč veda, ki spremlja človeka praktično od samega začetka obstoja in človeku lajša možnosti ter odpira različne priložnosti, s katerimi se na svoji življenjski poti sooča.

Izpolnite obrazec za vprašanja in hitro boste pridobili odgovore na vsa vprašanja, ki vas zanimajo.

Obrazec najdete na prvi strani E-VEDEZEVANJE