Jasnovidnost

Jasnovidnost je sposobnost videnja prihodnosti. Jasnovidec sprejema sporočila v obliki slik ali podob preko svojega »tretjega očesa« ali preko šestega čuta, s katerim se poveže z duhovnim vodnikom. Jasnovidec bo preko teh podob predal podrobno napoved, ne glede na to, kakšno bo vaše vprašanje.

Jasnovidec informacije sprejema le preko svoje nadčutne sposobnosti, ne uporablja kart ali drugih pripomočkov. Na podlagi zaznav ali duhovnih energij preprosto ve, kaj se vam je zgodilo in kaj se še bo. Jasnovidnost obstaja že vrsto stoletij, temelji pa na želji, da bi stopili v druge dimenzije in izkusili nekaj več – ne le to, kar izkušamo na podlagi petih čutov. Obstaja veliko sredstev, s katerimi si jasnovidci pomagajo: Tarot karte, kristalna krogla, nihalo, analiza sanj ali vedeževanje iz dlani. Prav tako jim ni tuja bela magija, niti starodavna kitajska modrost Ji Činga, ki napoveduje dogodke in našo življenjsko pot.

Napovedovanje prihodnosti je spodobnost videnja vnaprej oziroma predvidenja določenih dogodkov v prihodnosti. Jasnovidnost pa je dar, s katerim oseba vidi stvari, ki so drugim skrite – najdejo lahko izgubljene predmete ali osebe. Na jasnovidno osebo se obrnite, ko boste potrebovali pomoč, ki je drugje ne boste dobili. Lahko se ji zaupate in resnično odprete ter na ta način dobite odlično napoved ne glede na vprašanje, ki ste ga zastavili. Pogovor z jasnovidcem vam lahko pomaga odpreti oči, vas povezati z izgubljenimi spomini, občutki in čustvi. Preko njega se boste lažje povezali z duhovnim svetom – kjer leži modrost podzavesti, angelske energije, vodniki in na splošno izjemno močne energije.

Za točno, diskretno in zelo dobro napoved prihodnosti izpolnite vprašanja na spletni strani Spletno vedeževanje in jasnovidke vam bodo pogledale v vašo prihodnost. Izjemno natančno.

Nasvet preden se boste obrnili na jasnovidno osebo, se sprostite. Razprite roke in noge, stopala pa imejte trdno na tleh, da se tako vzpostavi, kar se da najboljša povezava. Vizualizirajte in osredotočite se na vijoličen plamen, ki je v vašem tretjem očesu, nato pa zastavite vprašanje. Jasnovidna oseba ne potrebuje datuma rojstva ali drugih informacij. Jasnovidnost je idealna priložnost, da hitro dobite odgovore, ki jih iščete – zlasti povezane s prihodnostjo.