Dobra vedeževalka

Dobra vedeževalka je zlata vredna

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste ugotovili, da vam vedeževalka, ki ste jo klicali na 090 linijo ni pravilno napovedala ničesar. To je pogosta težava, še posebej ker na telefonih delajo vedeževalke, ki jim enostavno ne gre in ne gre.

Dobra vedeževalka ne more postati tista ženska, ki poleg vedeževanja dela še na 090 vročih linijah ali pa ima poleg 090 vedeževalskega telefona še redno službo. To enostavno ne gre. Vsaka dobra vedeževalka mora biti predana svojemu delu, napovedovanju prihodnosti na raznorazne načine.

No, to je naše mnenje, naš pogled na vprašanje dobre vedeževalke.

Tisti, ki pa po navadi pokličete na telefon in vas zanima prihodnost, pa vam je najbolj važno to, da dobite pravilen odgovor. Popolnoma razumemo.

Dobrih vedeževalk v Sloveniji je le peščica. Vse lahko preštejemo na prste ene roke. Tudi sami vsake toliko časa pokličemo eno ali dve vedeževalki in skupaj odidemo na kavo. Tam si drug drugemu dvakrat karte obrnemo in pogledamo kako bo to ali ono napredovalo v prihodnosti.

“Ja, tudi sama koristim usluge moje prijateljice, za katero lahko rečem, da je dobra vedeževalka. Morda jo bom prepričala, da bi končno spet pričela delati na 090 liniji skupaj z mano. Bomo videli.”

Kako lahko sicer prepoznate dobro vedeževalko?

Dobra vedeževalka vam nikoli ne bo govorila samo kaj se bo dogajalo v vašem življenju tako … na splošno, ampak bo situacije, ki prihajajo, znala opisati kar se da natančno.

Znala vam bo svetovati, odkrivati skrite težave, ki se jih sploh ne zavedate.

Znala odgovoriti kaj je vedeževanje?

Povedala vam bo kdo vam polena meče pod noge, kdo je vaš iskreni prijatelj ali prijateljica in komu lahko zaupate in komu ne.

Pomagala vam bo čez prepreke ter vas pravočasno opozorila na ovire, ki se nakazujejo.

Nikoli vas ne bo na telefonu vlekla, samo da bi zaradi tega več zaslužila.

Z dobro vedeževalko lahko govorite o čemurkoli, ona pa se ne bo kregala z vami ampak vam bo pomagala.

Ali so pri vas dobre vedeževalke?

Po odzivih, ki jih dobivamo od rednih strank, bi lahko odgovorili pritrdilno. Konec koncev so edino merilo dobre vedeževalke redne stranke, ki že vrsto let vedno sodelujejo z nami. To nam, moramo priznati, zelo godi. Saj veste … vsakemu prija pohvala in mi nismo nobena izjema.

Sedaj pa bo najbolje, da na naši spletni strani izpolnite obrazec v katerega vpišete vaša vprašanja. V kratkem času boste prejeli odgovore, ki vam bodo pomagali pri vsakdanjih odločitvah.

V primeru, da imate več vprašanj, ki bi jih rajši zastavljali po potrebi pa vas vabimo, da si zakupite vprašanja. Več vprašanj – nižja cena. In ne pozabite. Vprašanja lahko zastavite kadarkoli, 24/7 in odgovore pridobite po elektronski pošti. Diskretno, hitro in zelo ugodno.

Vaš vedeževalski angel E-Vedezevanje.eu